divendres, de juny 10, 2011

Interior responsabilitza i multa el Casal Popular Panxampla per la manifestació espontània del 29 de Setembre a Tortosa, durant la Vaga General

Roda de premsa per a denunciar la repressió indiscriminada.

El passat 29 de setembre els sindicats USOC, CCOO i UGT van convocar una concentració a la plaça Barcelona de Tortosa amb motiu de la vaga general.

Posteriorment i de manera espontània una bona part de la concentració (vora mig miler de persones) van ocupar pacíficament l'avinguda Generalitat i van marxar fins la Delegació de Treball i de Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.


Des del Casal Panxampla us volem informar que hem rebut una multa de 300€ des de la Conselleria d'Interior, responsabilitzant-nos d'aquesta manifestació espontània. Des del Casal considerem aquest fet molt greu perquè ens recorda altres èpoques on hi havia persecució sindical i política i considerem que aquesta multa té un clar objectiu polític de perseguir els col·lectius més crítics amb l'actual situció econòmica, social i política.


El proper dimarts 14de juny a les 18'00 hores a la biblioteca Marcel·lí Domingo es realitzarà una roda de premsa on es llegirà un text que també signaran els sindicats i entitats USTEC, CATAC, UNIÓ DE PAGESOS, COS, MAULETS, PCPC, així com persones que van participar en la manifestació espontània del passat 29 de setembre i hi donen suport, a les quals es convoca a assistir.

Notícia sobre la Vaga General a Tortosa

Estadisticas Gratis