dimecres, de gener 24, 2007

Panxampla comença a caminar!!

"No et limites a contemplar estes hores que ara vénen,
baixa al carrer i participa,
no podran res davant d'un poble unit,
alegre i combatiu"
Estellés.


Després de tres anys donant passets, dissabte vam començar a caminar i volem donar les gràcies a totes les persones que ho vau fer possible.
Durant tota la tarda i fins la nit van haver-hi moltes activitats, i va ser molta la gent que va vindre a recolzar i a conèixer el Casal Popular Panxampla (podeu vore les fotos al final del correu). Al carrer del casal es van ballar jotes amb el grup Paracota i es van fer jocs tradicionals amb Polet; a l'interior, altres persones podien vore l'exposició que es va instal·lar amb totes les activitats fetes durant els darrers anys, també diverses imatges del procés de rehabilitació del Casal, o descobrir el local (amb la biblioteca, sala de reunions...). Paral·lelament també es va realitzar un mural fet amb la col·laboració de moltes persones i gràcies a Maria José.
Seguidament diverses membres del Casal van explicar quins eren els objectius del casal i quins projectes s'estaven duent a terme. Després del sopar va començar la festa, amb els grallers i les gralleres de Jesús (que durant tota la tarda ens van acompanyar amb la mateixa música que va sonar a tantes manifestacions) i "Pepet i Marieta" que va acabar d'arredonir un dia en el què moltes persones, d'edats i orígens ben diferents, vam compartir festa i compromís, fent palès que com diu el poema de l'Estellés: "...no podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu..."
A partir d'este mateix divendres podreu trobar el Casal obert els divendres i dissabtes de 18:00h fins a les 24:00h, ple d'activitats que podreu consultar properament a la nostra web (www.panxampla.org). *divendres a les 19:30h, a l'IES de l'Ebre: Xerrada sobre el Porocés de Bolonya. SEPC www.sepc.cat
Vos animem a vindre i a partcipar, també a fer-vos socis i sòcies, podeu demanar informació a la nostra adreça electrònica: panxampla@tinet.org.
Hem fet un pas important, però haurem de caminar molt fins arribar on volem, esperem fer-ho al vostre costat!


Per veure les fotos punxeu al link www.panxampla.org/fotos
Properament penjarem més fotos.



a ritme de jota vos donem les gràcies

Panxampla ja tenim cau
aquí està el nostre Casal
després de mesos i dies
deixem de ser virtuals,
despres de mesos i dies
deixem de ser virtuals.

Vos donem la benvinguda
aquí sempre trobareu
ganes de fer un món millor
vingueu sempre que vulgueu,
ganes de fer un món millor
vingueu sempre que vulgueu.

Mos agradaria ser
un bon punt de referència
de trobada i formació
i també d'independència,
de trobada i formació
i també d'independència.

Un altre món és possible,
si mos vols acompanyar
hem de fer un llarg camí,
mos posem a caminar.
hem de fer un llarg camí,
mos posem a caminar




+info: ebredigtal
, El Punt
Estadisticas Gratis