dimecres, de juliol 27, 2011

Comunicat valorant la Festa del Renaixement 2011

Acabada la Festa del Renaixement, des del Casal Popular Panxampla volem donar les gràcies a les nombroses persones de Tortosa i les Terres de l'Ebre que ens han donat suport: grups de música, nombroses visites, membres de tavernes i campaments, representants d'associacions, recolzaments a través de les xarxes socials... han convertit el nostre espai en un lloc de trobada, alegria i solidaritat. Moltes gràcies, ens hem sentit acompanyades i reforçades durant tots els dies.

Les mostres de suport ens reafirmen en el nostre compromís de seguir treballant per dinamitzar i animar la vida social i cultural de Tortosa i les Terres de l'Ebre.

En properes edicions esperem poder seguir participant de la festa com fan altres entitats i associacions de la ciutat, sense canvis d'última hora injustificables, amb les mateixes facilitats i obligacions que té qualsevol entitat o persona, des del primer dia.

Finalment, des del Casal Popular Panxampla volem felicitar les persones implicades en la Festa del Renaixement, els ciutadans i ciutadanes de Tortosa i la gent vinguda d'arreu que han fet d'aquesta edició un nou èxit. I per això, els organitzadors no haurien d'oblidar que aquesta festa té molta gent implicada, que es mereix sentir-se escoltada, respectada i protagonista. Per a fer del Renaixement una festa popular i participativa.

Casal Popular Panxampla

Tortosa - Terres de l'Ebre

Estadisticas Gratis