divendres, de setembre 18, 2009

Mercat Agrobiològic a Ulldecona


El proper dissabte 19 de setembre pel matí, s'ha organitzat a Ulldecona el primer Mercat agrobiològic, que es repetirà el tercer dissabte de cada mes.

El Banc de Terres està organitzant per al 19 de setembre i es repetirà un cop al mes el Mercat Agrobiològic on els productes a comercialitzar seran fruites i verdures de temporada, així com productes elaborats i produïts a les nostres terres o bé d'origen ecològic.

L'objectiu és facilitar la comercialització de la producció local i ecològica. Entenem com a productes locals aquells que s'han cultivat i elaborat en un radi inferior a 150 km del municipi d'Ulldecona.

Amb aquest mercat es pretén recolzar la pagesia agroecològica i local facilitant la venda directa del producte i donant a conèixer els beneficis de comprar directament al productor.

Afavorir la comercialització dels productes ecològics i naturals, donant l'oportunitat als productors d'explicar i difondre els beneficis de les seves produccions.

El mercat es realitzarà el tercer dissabte de cada mes a la plaça de l'església on paral·lelament es realitzaran tallers i activitats familiars per fomentar aquests productes, la sostenibilitat i l'artesania.

Entre les parades i activitats hi haurà les demostracions realitzades per CRESOL, formades per l'exposició de diferents tipus d'energies renovables, on es podrà veure “in situ” el seu funcionament. Les exposicions seran les següents:

• Producció d'electricitat: A través d'energia solar fotovoltaica i eòlica.
• Producció d'aigua calenta: A través d'un col·lector solar tèrmic.
• Cocció solar: A través d'una cuina solar i d'un forn solar.
Estadisticas Gratis