dijous, de setembre 03, 2009

La Jota a la Plaça

El passat diumenge dia 30 d’agost, emmarcada dins la programació del Tradicionàrius ’09 que se va celebrar a l’Hot de Cruells de Roquetes, vam tindre una nova edició de La Jota a la plaça. Vam comptar amb la participació dels grups de jota de Xerta, Sant Jaume d’Enveja, La Ràpita, Tivenys, El Pinell, Benifallete, el Grup Paracota, d’Amposta i El Cerç, de Paüls.


Vam poder ballar les jotes amb la música de “La rondalla de la jota a la plaça” i de “La rondalla de Joseret” que va acompanyar també a Juanito Aragonès, a Jordi Prats i a Dolors Espelta, guanyadora del II Concurs Nacional de jota Pepe García "Lo Canalero", d’enguany.

Vos presentem un video d’una part de la ballada. La persona que filmava va haver de marxar i no es va poder filmar tot. Ho sentim! Guardem a la memòria, però, les jotes de rondalla que vam ballar amb Paracota d’Amposta, amb Sant Jaume d’Enveja i la Ràpita, la jota de Xerta i el Bolero.

Mireu quin goig de plaça!

També podeu veure el concurs de jota cantada . L’enhorabona i felicitats a Dolors Espelta, Emilio Miralles i Jordi Mauri que se van endur el primer, segon i tercer premi respectivament.







Estadisticas Gratis