dijous, de juny 12, 2008

jornades antihomofòbia "un riu de llibertat"

Durant els dies 20 i 21 de juny Sant Carles de la Ràpita i Tortosa acolliran les Primeres Jornades Antihomofòbia “Un riu de llibertat” que organitza l’Associació per la Igualtat de Gais i Lesbianes de les Terres de l’Ebre (AIGLTE), en les quals participaran associacions de Catalunya, País Valencià, Balears i Aragó. També es donaran els premis “Un riu de lliberat” i “Un riu d’opressió”, instaurats aquest any.

Una de les associacions candidates al premi un "riu de llibertat", és el Casal Popular Panxampla, "
per la realització de diferents campanyes de conscienciació a favor de la diversitat sexual", també estan nominats l'escriptor Emigdi Subirats i l'Ajuntament de la Ràpita.

A la categoria antagònica, "un riu d'opressió", hi ha nominats el Bisbe de Tortosa, les agressions homofòbes ocorregudes a Amposta els darrers anys, i finalment, Daniel Arasa, periodista d’origen tortosí i impulsor de les manifestacions en contra del matrimoni entre persones del mateix sexe.

A la seua
web podeu votar els vostres preferits en les dos categories.
Programa complet

Rebem de molt bon grat el reconeixement que ens fa l'
Associació per la Igualtat de Gais i Lesbianes de les Terres de l’Ebre, ja que pensem que la lluita per la llibertat sexual i l'antipatriarcal són indispensables en la nostra manera d'entendre el món.
Estadisticas Gratis