diumenge, d’octubre 25, 2009

Una educació pública i de qualitat per a tothom!

Dissabte 24 d'octubre a la biblioteca Marcel·lí Domingo es va fer la xerrada Per una educació pública i de qualitat per a tothom, organitzada pel Casal Popular Panxampla i que tenia per ponent Ramon Sitjà, ex alcalde de Manlleu i director de l'escola Andersen de Vic.

A la xerrada hi estaven convidats representants de tots els partits polítics de l'ajuntament de Tortosa, així com la regidoria d'educació, representada per Rosa Cid, també representants del departament d'educació, els i les directores de les escoles de primària i els AMPEs. Cal lamentar l'absència de la representació de l'ajuntament, que era clau per al desenvolupament del debat. Pel que fa las partits polític només hi havia representació d'ICV.

Josepa Ribera, coordinadora LIC, Imma Obiol, inspectora del departament d'educació, Xavier Rodríguez, membre del Casal Popular Panxampla i docent, i Ramon Sitjà, presidien la taula de la xerrada.

La xerrada i el següent debat van deixar ben clar que la societat tortosina no pot donar l'esquena a l'actual model de distribució de l'alumnat, que els esforços del departament d'educació no són suficients i que cal, sobretot la implicació de la classe política i especialment la de l'equip de govern.

Estadisticas Gratis