dijous, de desembre 04, 2008

rebuig a la visita del Príncep Felip de Borbó i Letizia Ortiz

El Casal Popular Panxampla mostra el seu rebuig frontal a la visita de la “Casa Real Española” a la ciutat de Tortosa i a aquesta institució. Des del Casal Popular Panxampla considerem aquesta institució anacrònica i completament antidemocràtica.

En temps de crisi, quan la UE està apunt d’aprovar una jornada laboral de 65h setmanals, quan moltes famílies estan endeutades per arribar a final de mes i a les nostres comarques l’atur ja ha augmentat quasi un 80% volem denunciar el cost immoral del sosteniment d’aquesta família. Ens agradaria saber si la presència de la Família Reial Española a les Terres de l'Ebre ajudarà resoldre, no tots, sinó només algun dels greus problemes que tenim sobre la taula, i suposarà alguna cosa més que una lamentable campanya publicitària per al trist intent d'oligarquia local que tenim.

Invitats per la Cambra de Comerç, Turisme i Navegació de Tortosa, el príncep Felip de Borbó i Letizia Ortiz, clausuraran els actes de commemoració del centenari de la Cambra. Així, el que per alguns i algunes és un honor, per a nosaltres és una vergonya i un sense sentit. Volem recordar que Felip de Borbó serà l’hereu de la nissaga familiar més sanguinària que mai han conegut els Països Catalans, doncs és l’hereu del primer Borbó, Felip V, personatge que tenia molt clar que el nostre, era un poble a eliminar. Volem fer memòria també que la restitució de la monarquia va necessitar d’un sol dit, el del dictador Francisco Franco i que al Rei Joan Carles I no li va tremolar la veu en jurar les lleis del “Movimiento”, l’expressió espanyola del feixisme mundial. Ells i elles es perpetuen per la llei més democràtica que la civilització mai ha conegut, la sang. Institució anacrònica i antidemocràtica on les hi hagi, s’escuden en la impunitat garantida per la seva Constitució Espanyola. Només d’aquesta manera s’entén que declaracions insultants com que la llengua espanyola mai ha estat una llengua imposada, ni obligada a ser parlada per ningú, no els hagi seguit un comunicat de perdó cap a tots aquells pobles europeus i sud americans que han patit i pateixen la imposició cultural espanyola.


Per últim denunciem que la Casa Reial representa la llibertat d’expressió coartada, o sigui limitada i engabiada. Per culpa d’aquesta institució dos dibuixants han hagut de pagar 3.000 euros per expressar-se lliurement, per culpa d’aquesta institució desenes de catalans i catalanes, en una ràtzia política dirigida a l’esquerra independentista catalana, han hagut i hauran de declarar a l’audiència Nacional Espanyola, a Madrid, per cremar una fotografia o una bandera. Qui ultratja, insulta i vexa és la Casa Reial i l’Estat Espanyol i davant d’aquesta institució i la imposició que representen, el Casal Popular Panxampla es solidaritza i es solidaritzarà envers les persones que pateixin les seves coaccions i per això nosaltres també cremem la Corona Espanyola.


Fora els Borbons dels Països Catalans!!


Estadisticas Gratis