dimecres, de maig 25, 2011

Alertem del perill que suposa l'entrada del racisme als ajuntaments

Davant els resultats de les eleccions municipals a Catalunya, SOS Racisme posa de manifest el perill que suposa l’entrada del racisme a diferents ajuntaments del nostre país

SOS Racisme Catalunya, entitat antiracista de defensa de drets humans, ens preocupa l’augment de regidors i regidores racistes a diferents ajuntaments de Catalunya, tot i que no ens sorprèn ja que portem molt temps alertant l’amenaça que avui constatem.

El Partit Popular de Catalunya s’ha convertit en tercera força a molts municipis, i no podem obviar que ha estat la seva estratègia incendiària i el seu discurs clarament racista el que li ha donat aquests resultats sense precedents a Catalunya. El Partit Popular en aquesta campanya, i ens els darrers mesos, ha demostrat no tenir cap ètica utilitzant a les persones, sobretot aquelles que pertanyen a minories ètniques, i també la cohesió social com a peces de joc electoral, convertint Catalunya en el seu laboratori particular de pràctiques racistes. Tot i els bons resultats obtinguts els vots no donen legitimitat al seu joc brut, irresponsable, mentider i oportunista. L’èxit l’ha obtingut traient rèdit de la situació de desesperació social.

continuar llegint comunicat de SOS Racisme

Estadisticas Gratis