dimarts, de gener 13, 2009

Noves al·legacions del Casal Popular Panxampla a l'Ordenança del Civisme de Tortosa

Text Al·legacions

El Casal Popular Panxampla entrarà al registre de l'Ajuntament de Tortosa les al.legacions a l'Ordenança del bon ús de la via pública i dels espais públics demà, dimarts dia 13 de gener a les 12:00 h.

Les al.legacions recorren des del punt A a la Z, tot l'articulat de l'ordenança argumentant la modificació de 7 articles, la supressió de 9 articles i 1 disposició addicional i la incorporació a dos noves ordenances d'un total de 9 articles més.

En les al.legacions han estat modificats, suprimits o desplaçats un total de 25 articles, només 31 no han estat objecte d'aquestes reclamacions.

Ja fa més d'un any l'alcalde de Tortosa Ferran Bel va dir que les anteriors al.legacions eren de caràcter polític i massa genèriques, que ni el projecte d'ordenança de Joan Sabaté ni les al·legacions eren «una eina útil» per rectificar el text, ja que l'Ajuntament tampoc hauria pogut retocar els articles que no haguessin estat objecte de cap al·legació. Amb aquestes noves al.legacions pretenem que es puguin modificar o suprimir articles, a més de fer veure a l'administració i a la ciutadania el caràcter marcadament represor i recaudatori d'aquesta ordenança.

Per últim, demanem que l'Ordenança del bon ús de la via pública i dels espais públics no sigui aprovada de forma definitiva tal i com està ara, i que s’obri un ampli debat ciutadà al respecte dels problemes de convivència reals.

Estadisticas Gratis