dimecres, de juliol 16, 2008

SOS HORTA
concert solidari

CONTRA ELS MOLINS, FEM FESTA
dissabte 19 de juliol a les 24:00h
a les piscines d’Horta de Sant Joan
hi actuaran els grups del territori:
TEMPS AL TEMPS
MATARRANYA IN LAIF
CONTRACOP
MALAS CARTASK.L.D
Concert per donar suport econòmic a la Plataforma en Defensa de la Terra Alta per afrontar els costos judicials contra la implantació del parc eòlic dels Pesells.
Tots aquells que hi col·laboren (grups musicals i organització), ho fan de franc, per principis i convicció. Els diners que se n'obtinguin s'empraran per afrontar els costos judicials contra la implantació del parc eòlic dels Pesells.

Com bé saps (per la difusió mediàtica de l'afer que ens ocupa), tot el poble d'Horta va votar en referèndum per decidir SÍ o NO a la implantació d'aquesta central. La decisió va ser clara per immensa majoria: NO VOLEM EL PARC EÒLIC. No volem hipotecar el nostre futur i el dels nostres fills.

La major part de l'economia local està basada en l'aprofitament del tots els recursos que ofereix el nostre patrimoni natural, des de l'agricultura fins al turisme rural. Altres tipus d'empreses, com ara el sector tèxtil, en les quals es basava l'economia local, han anat plegant. Ara que aixequem el cap amb noves perspectives de futur, l'empresa ORTA EÒLICA i amb el suport de l'administració vol especular amb un dels recursos més valuosos que tenim: el nostre patrimoni natural. I diem especular perquè sabem del cert que és així. Es clar que representem la mínima minoria dels votants, no els fem pujar ni baixar. Sembla ser que NO SOM RES.
Tot plegat és una vergonya!
Estadisticas Gratis