dilluns, de maig 19, 2008

transgènics a debat...

divendres 23 de amig a les 20’30h, al Casal Popular Panxampla:
els transgènics a debat,
presentació de la ILP per una Catalunya Lliure de Transgènics

campanya Som lo que Sembrem

a càrrec de:

Josep Maria Royo
membre de la Campanya Som lo que Sembrem
i de la cooperativa de consum responsable L'Aixada (BCN)

Xavi Cipriano
membre de la Plataforma Transgènics Fora
i de la cooperativa La Gleva (BCN)

La Campanya Som lo que Sembrem té un doble objectiu: d’una banda, aconseguir el suport social necessari que garanteixi l'admissió al Parlament de la Proposta de Llei i, de l’altra, sensibilitzar a la població catalana de les implicacions dels cultius i aliments transgènics a casa nostra.

L’objectiu de la Proposta de Llei canalitzada mitjançant la ILP és aconseguir aturar el cultiu i desenvolupament d’aliments transgènics en l’àmbit territorial català, així com garantir un etiquetatge exhaustiu dels productes que en contenen matèries primeres, i també la investigació dels seus efectes. La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) és un eina de participació política emparada en l’Estatut d’Autonomia i regulada en la Llei 1/2006. Permet que un grup de persones puguin proposar una llei al Parlament i que aquesta sigui sotmesa a votació en el Ple d’aquest organisme. Per aconseguir-ho, cal abans recollir i validar un mínim de 50.000 signatures mitjançant els procediments estipulats.

A l'acte es presentarà la campanya, es debatrà sobre els Organimes Genèticament Modificats (OGM) i la seva situació a Catalunya.

Organitza:
La Vianda, grup pel consum conscient i ecològic
Casal Popular Panxampla
Estadisticas Gratis