dilluns, de maig 26, 2008

Comencen a citar gent als jutjats

La setmana passada vam tenir constància de la primera sitació judicial respecte les autoincuplacions a les Terres de l'Ebre.

Si et citen als jutjats per a declarar com a testimoni o com a imputada per avortament o per acompanyar a avortar, és molt important que vagis ben informada i que no hi vagis sola (o sol).

Reenviem els documents d'implicacions penals per a què tingueu una informació de base.
Des dels grups de la Campanya tenim el compromís de donar suport a qui el demani. Hem de veure com ho fem.

Per ara, sabem que hi ha dones i homes citades a:
- Molins de Rei
- Reus
- Barcelona

Es tracta de la gent que ens vam autoinculpar a Tarragona, que som citades a través dels jutjats dels nostres respectius municipis. Calculem que ens citaran a unes 100 o 130 persones del total de 400 que vam presentar. Per tant, ens hem de preparar.

Estaria bé:
- Saber dates, hores i llocs de totes les citacions, per a fer calendari i veure possibles acompanyaments i suports.
- Muntar mogudes a nivell local, ja què les citacions són bons moments per a fer difusió en la premsa de cada zona de la situació de persecució que estem vivint.
- Fer difusió d'aquestes (o altres) indicacions en les vostres xarxes, perquè la gent afectada pugui tenir alguna orientació.
- I sobretot que si voleu qualsevol informació, us poseu en contacte amb nosaltres i els grups que considereu de la Campanya, ja sigui per correu-e, o per telèfon al 934127161 (de dilluns a dijous, la resta de dies, missatge al contestador). Deixeu-nos dades de contacte.


Nosaltres decidim!

--
Campanya pel Dret a l'Avortament
dretalpropicos@gmail.com
telèfon 934127161
Estadisticas Gratis