dilluns, de juny 11, 2007

es presenta l'Associació de Veïnes i Veïns de l'Ampolla

Divendres 8 de juny es va presentar l’Associació de veïnes i veïns de l’Ampolla.

Volem ser un espai de participació ciutadana on tothom puga aportar idees, inquietuds i necessitats. Les nostres intencions són fer créixer associativament i culturalment el poble, així com crear teixit social.

Els objectius de l’Associació són preservar i recuperar el patrimoni natural, cultural i tradicional de l’Ampolla; atendre les demandes de les veïnes i veïns i afavorir la convivència del poble.
D’entre les activitats previstes per l’Associació hi destaquem la celebració del Correllengua, la recuperació d’esports nàutics tradicionals, com les curses de muletes, la recuperació de la tradicional jota de les Terres de l’Ebre i la conservació i millora de les platges, ara, especialment, la de l’Arquitecte. Aquesta platja ha estat regenerada pel Ministeri de Medi Ambient i l’Ajuntament té un projecte d’ampliació del port esportiu que farà desaparèixer aquesta platja, que és una de les poques que hi ha dins del casc urbà.

Per contactar amb l’Associació de veïnes i veïns de l’Ampolla podeu fer-ho per correu electrònic: ampolla.associacio.vv@gmail.com i per a saber més coses sobre l'activitat de l'Associació, podeu entrar al seu bloc: www.ampolla-associaciovv.blogspot.com
Estadisticas Gratis