dijous, d’agost 13, 2009

Mercè a Palestina

Ja porto 3 dies a Palestina!!!!

Bones a tothom i saludos desde Palestina!!!!

Primer de tot demamar perd'o per tancar el blog durant uns dies, xo 'es k el fet de tindre'l obert podia donar problemes al crusar la frontera.

Eplicar... podrie explicar moltes coses, ja que en tres dies he viscut molt!!!! El primer dia pel mati va ser un dia de descans i turisme, xo per la tarda ja vam anar a visitar als palestins i palestines que estan acampats a davant del que era casa seua i acualment esta ocupada per colons israelians. La situaci'o va ser bastant tranquila, xo al final, quan ja marxavem la situaci'o es va complicar una mica, ja que el colons es van posar una mica amenacadors gravant-nos en camares i tenint una actitud prepotent.

El dia seguen, vam marxar cap a Hebron, ens vam instalar i uns palestins ens van fer una ruta per la part antiga de la ciutat on ens va explicar tot el que pasava per alla i co estaven vivint. (La fotografia que crec que hi ha posada si no ha passat res, es una mostra de la simpatia israeliana, la fotografia mostra una reixa que han posat el palestins d'hebron al seu mercat, per tal de que els colons que han ocupat les cases de dalt no els puguen fer mal amb les pedres i altres coses que els tiren). Seguidament vam anar a un camp de refugiats on ens van rebre amb els bracos oberts (va ser molt emocionant, de poc que no em cauen les llagrimes de la gran rebuda que ens van donar) , cal dir que la gent d'aki ens esta molt agraida per que haguem vingut i amb aixo ens sentim que a pesar de que tenen poc, ens ho donen tot.

Finalment avui hem anat a visitar una mesquita en la que el 60% 'es una sinagoga, a causa de que els israelies es van carregar gran part d'ella i amb aquesta "escusa" van construir la sinagoga al damunt. Tamb'e hem anat a tocar per la part antiga d'Hebron amb un gran public on la majoria eren nens que volien tocar el tabal, la gralla i ballar bastons.

Aki s'acaba la historia, dema si puc explicare una mica mes.

(Per cert, cal dir que aquest text esta escrit en presses i amb un teclat arab que te una accens raros... de totes maneres quan torne de palestina intenare explicar-hio tot amb mes detall i millor!!!!)

Vinga gent, RECORDS DES DE PALESTINA!!!!
Estadisticas Gratis