dimecres, d’octubre 04, 2006

Crònica xarrada-debat

El passat 29 de setembre el Casal Popular Panxampla vam organitzar un acte a la Casa de l’Aigua per a debatre les repercussions que tindria sobre el territori la construcció de camps de golf i urbanitzacions que va tenir una gran assistència. Us adjuntem una fotografia de l’acte de Joan Panisello.

L’acte va constar de la presentació en públic per part de Rosa Andreu del Casal Popular Panxampla de les alegacions que vam presentar contra el projecte d’urbanització i camp de golf de Vinallop on ja es denunciava públicament la il·legalitat del projecte. Seguidament hi va haver una intervenció més de caràcter més general del Damià Vernet del GEPEC que va explicar la situació dels camps de golf a Catalunya i a l’estat espanyol. Us adjuntem un resum de les intervencions.

Tot seguit es va obrir el debat en el qual es va decidir CONVOCAR UNA CONCENTRACIÓ el proper divendres 6 d’octubre a les 20.30 a la plaça de l’Angel, a Tortosa.

Al final de l’acte es va fer un homenatge a Carlos Llaó, amic i company de lluita (membre del Casal Popular Panxampla) que vam perdre la setmana passada.Estadisticas Gratis