dimecres, de setembre 27, 2006

Camps de golf o futur?

El proper divendres 29 de setembre, el Casal Popular Panxampla ha organitzat un acte per a debatre les repercussions que tindrà sobre el territori la propera construcció de camps de golf i urbanitzacions. Com vam anunciar quan vam posicionar-nos contra el projecte "Tortosa Golf Resort", iniciarem diverses activitats per tal de difondre una opinió crítica davant este tipus de model territorial.

El proper divendres es passarà un DVD: "reflexions sobre l'urbanisme a la Marina", que parla de la situació de les comarques de la Marina Alta i Marina Baixa (País Valencià), actualment molt castigades per la saturació de camps de golf i projectes urbanístics. Al DVD diverses persones expliquen el seu punt de vista sobre esta problemàtica.

També hi participaran mambres del GEPEC (www.gepec.org) i de Panxampla, entitats que van presentar al·legacions al projecte "Tortosa Golf Resort", per explicar el seu posicionament.

En acabar s'obrirà un debat en totes les persones assistents. L'acte es durà a terme a la Casa de l'Aigua (Fundació Nova Cultura de l'Aigua) situada a l'edifici del Carrilet a Tortosa, a les 20:30h.


xerrada - debat...
camps de folf o futur?
alternatives i lluites contra la destrucció

passi de DVD
"reflexions sobre l'urbanisme a la Marina"

i debat amb membres
del GEPEC
i del Casal Popular Panxampla
Entitats que van presentar al·legacions al projecte "Tortosa Golf Resort"

divendres 29 de setembre
20:30h a la Casa de l'Aigua
(Edifici del Carrilet - Tortosa)
Estadisticas Gratis